Možda je i lakši protivnik od AZ Alkmaara

Nakon AZ Alkmaara, Tuzlu City čeka eventualno Dundee United

U slučaju prolaska u treće pretkolo, Tuzlu City čeka četvrtoplasirana momčad škotske lige iz prošle sezone Dundee United, klub koji je u prošlosti stvarao puno problema momčadima sa prostora bivše Jugoslavije.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2022. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Tuzla Citya je opravdala očekivanja u svom prvom izlasku na europsku scenu pa je eliminirala momčad Tre Pennea iz San Marina.
Ipak, tek sada za bh predstavnika u Konferencijskoj ligi slijede prava iskušenja. U drugom pretkolu je rival AZ Alkmaar, jedna od ponajboljih momčadi nizozemske posljednjih godina. AZ Alkmaar je prošlu sezonu završio na petom mjestu dok je u Europi eliminiran od norveške senzacije, Bodø Glimta.

U slučaju prolaska u treće pretkolo, Tuzlu City čeka četvrtoplasirana momčad škotske lige iz prošle sezone Dundee United, klub koji je u prošlosti stvarao puno problema momčadima sa prostora bivše Jugoslavije. To je klub koji je u prvoj polovini osamdesetih igrao polufinale Kupa prvaka, dok je u drugoj stigao do finala Kupa UEFA. Za Škote će ovo biti prvi izlazak na europsku scenu nakon deset godina.

Kopirati
Drag cursor here to close