Sramota

"Najgora momčad Uniteda u povijesti Premier lige"

"Ovo je najgora momčad Uniteda u povijesti Premier lige i u potpunosti zaslužuje skandiranje navijača da niste sposobni nositi Unitedov dres. Ovakav poraz je najbolji primjer toga"
Sport / Nogomet | 20. 04. 2022. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crveni vragovi su svojim navijačima priredili još jedno razočaranje, na Anfiledu su u utorak izgubili od Liverpoola 4:0.

Engleski mediji nakon nove sramote nisu više imali milosti prema timu koji vodi Ralf Rangnick.

"Momčad Juergena Kloppa, inspirirana briljantnim Thiagom Alcantarom, napravila je još jedan korak prema osiguranju najuspješnije sezone u klupskoj povijesti. Nasuprot tome, slaba i kaotična Unitedova momčad pokazala je upravo zašto igra svoju najgoru sezonu od 1980-ih", napisao je "The Sun".

"The Guardian" navodi da su gosti vrlo brzo morali zaboraviti na povoljan rezultat.

"United je bio u kaosu, posebno u prvom poluvremenu. Njihov poraz je bio neizbježan budući da je Luis Diaz doveo Liverpool u vodstvo. Pali su na koljena kada je Mohamed Salah naletio na dodavanje Dioga Jote i postigao četvrti gol".

"Independent" piše da je to bila sramotna igra Uniteda. Novinari su rekli da Manchester United nije mogao spriječiti Liverpool da osvoji 20. naslov ili trostruku krunu. Također su naglasili značaj Salaha, Manea i Diaza za igru Liverpoola.

"Ovo je najgora momčad Uniteda u povijesti Premier lige i u potpunosti zaslužuje skandiranje navijača da niste sposobni nositi Unitedov dres. Ovakav poraz je najbolji primjer toga", napisali su iz časopisa "Manchester Evening News", prenosi Sport Klub.

Kopirati
Drag cursor here to close