Engleski mediji

"Najbolji rasplet bio bi da završimo u skupini sa Srbijom, najgori s Hrvatskom"

Nogometna reprezentacija Engleske već je osigurala plasman na Europsko prvenstvo pa se sad tamošnja javnost već počela pitati je li konačno vrijeme za naslov prvaka...
Sport / Nogomet | 21. 11. 2023. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski mediji već ispituju moguće scenarije koji bi im se mogli dogoditi pa su tako na SkySportsu pokušali pronaći idealnu i skupinu smrti za Tri lava. Ždrijeb će se održati 2. prosinca, a kako još nisu egzaktno definirane jakosne skupine, još bi se puno toga moglo promijeniti.

"Pogledajmo mogući ždrijeb za Englesku za Euro, iako još nije sve riješeno. Ovako bi mogao izgledati scenariji iz snova za Englesku, završi li u skupini s Albanijom, Slovenijom i Srbijom", komentirali su na SkySportsu ističući Srbiju kao najlakšeg mogućeg suparnika u ždrijebu.

"S druge strane pak, najteži ždrijeb bi nam bio da dobijemo Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku", podvukli su.

Podsjetnik na legendarno polufinale Svjetskog prvenstva 2018. između Hrvatske i Engleske OVDJE

Hrvatska je trenutačno u trećoj jakosnoj skupini za ždrijeb Eura, ali večeras ga mora potvrditi pobjedom protiv Armenije.

U slučaju nekog drugog raspleta, odnosno budu li Vatreni morali kroz dodatne kvalifikacije, mogli bi završiti u četvrtoj jakosnoj skupini i u tom slučaju mogu dobiti Engleze.

Kopirati
Drag cursor here to close