Nove informacije izlaze na površinu

Na suđenju Mendyju se sada spominje i Grealish

Kako prenosi mediji u Engleskoj, na sudu se pojavila prepiska iz mobitela u kojoj se gore navedena djevojka "pohvalila" kako je spavala s velikom zvijezdom Manchester Cityja Jackom Grealishem.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2022. u 10:44

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sudu u Chesteru nastavljeno je suđenje nogometašu Manchester Cityja, Benjaminu Mendyju koji je kao što znamo optužen za čak osam silovanja jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine.

Tijekom suđenja, jedna od optužbi je odbačena, ali i dalje je Mendy u velikim problemima i pitanje je uopće kako će izvući iz ove situacije. Britanski mediji nakon određenog perioda ponude javnosti određene stvari iz sudnice, eventualno iskaze neke od djevojaka koje terete Mendyja.

Sada je objavljen jedan u kojem djevojka tvrdi kako ju je silovao Mendyjev prijatelj Louis Saha Matturie. Djevojka tvrdi kako je tu bilo još nekih muškaraca, a jedan od njih je Cityjeva zvijezda od 100 milijuna funti Jack Grealish!

Tijekom ispitivanja, djevojka je prvo objasnila što se događalo s Matturiem, nakon čega je priznala kako je ustvari poslije svega što se dogodilo na katu kuće imala seks s drugim muškarcem kojeg nije poznavala. Lisa Wilding, Matturijeva odvjetnica je između ostalog djevojku upitala sljedeće:

"Jeste li imali seks s Grealishem te noći"? izravno je upitala djevojku

" Da, potpuno sam sigurna da smo imali seks. Sigurna sam da jesmo" rekla je 24-godišnjakinja i dodala kako je otišla spavati u sobu na katu, gdje je bio još jedan muškarac, ali nije znala tko je on. Navodno je to bio baš Benjamin Mendy s kojim nije imala seksualni odnos.

Kako prenosi mediji u Engleskoj, na sudu se pojavila prepiska iz mobitela u kojoj se gore navedena djevojka "pohvalila" kako je spavala s velikom zvijezdom Manchester Cityja Jackom Grealishem.

Kopirati
Drag cursor here to close