Teško će izbjeći zatvor

Krenula serija iskaza protiv Benjamina Mendyja

Sport / Nogomet | 19. 08. 2022. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kod Engleza nikad nije dosadno. Zuti tisak nekako uvijek ima dovoljno materijala. Bio je Becker, pa Giggs, sada je opet tu Benjamin Mendy, igrač Mnchester Cityja koji je podsjećamo optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine. Na sudu je krenula serija iskaza, djevojaka, žena.

Prva od sedam žena rekla je policiji kako je upoznala Mendyja u Barceloni još 2017. godine. U listopadu 2018. Mendy joj je, prema njezinoj izjavi, prijetio tijekom jednog noćnog izlaska.

"Kada on ne bude gledao otet ću te, mislila sam da se šali" rekla je djevojka.

Nakon tuluma, djevojka je s prijateljicom odlučila provesti noć u spavaćoj sobi u nogometaševoj "vili strave" gdje je imao tzv. "sobe panike" u koje je znao zaključavati svoje žrtve.

Unesrećena 29-godišnjakinja je objasnila kako je Mendy idućeg jutra ušao u kupaonicu u vremenu dok se ona tuširala i tako narušio njezin privatni prostor protiv njezine volje.

"Osjetila sam njegovu prisutnost. Ne znam kako, ali osjetila. Bila sam u šoku. Samo sam htjela uhvatiti ručnik.

Porota sastavljena od osam muškaraca i šest žena poslušala je izjavu djevojke koju je snimila policija u kojoj objašnjava kako ju je nogometaš spriječio da izađe iz kupaonice. Tijekom te borbe Mendy joj je skinuo gaće, protrljao intimne dijelove te joj približio svoj penis.

"Pokušala sam ga odmaknuti, ali on me je nastavio gurati. Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene. Stalno je govorio "Ne brini", objasnila je žena, pa nastavila:

"Govorio mi je stvari poput "bojiš li se? Ne mora te biti strah" rekla je tužiteljica, koja je potom sudu objasnila kako ju je Mendy gurnuo na krevet i pokušao staviti u krilo dok se ona pokušavala pokriti ručnikom, govoreći mu "stani" i "ne".

Žena je policiji objasnila da se ne sjeća kako je incident završio, ali da je skupila svoju odjeću, obukla se i izašla na ulazna vrata kuće kako bi pozovala taksi.

Kopirati
Drag cursor here to close