Prve promjene

Na izlaznim vratima Kadrić i Bajrić

U ovom trenutku čini se da su na izlaznim vratima Adin Bajrić i Faris Kadrić.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2023. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zimski odmor za nogometaša Veleža neće dugo trajati. Već sedmog siječnja ekipa će startati s pripremama za drugi dio sezone. Kao što je to postala praksa posljednjih godina, opet će Velež dio priprema odraditi u Turskoj, točnije planiran je odlazak 19. narednog mjeseca.

Želja svih prethodnih trenera koji su radili u Veležu bila je finaliziranje igračkog kadra upravo do odlaska u Turku, vjerojatno će to biti i Klafurića, međutim, to je neki idealni scenarij, a znamo kako su stvari u nogometu na ovim prostorima sve, samo ne idealne.

Ono što je zanimljivo, Klafurić niti jednog trenutka od dolaska u Mostar nije isticao probleme s igračkim kadrom, nije spominjao pojačanja, nova imena. I tako je barem za sada. Ono što je izvjesno u ovom trenutku jeste da će pojedini igrači napustiti ekipu.

U ovom trenutku čini se da su na izlaznim vratima Adin Bajrić i Faris Kadrić. Bajrić je prije nekoliko sezona bio standardni član prve postave, ali ozljede su učinile svoje. Posljednju kompletnu utakmicu Bajrić je u prvenstvu odigrao kod Amara Osima, protiv Sloge (2:2), u sezoni 2022/23.

Za razliku od njega, Kadrić je imao u prvom dijelu određenu minutažu, posebno u prvih osam kola, kasnije je bio terenu sve manje. Protiv Zrinjskog je dobio priliku posljednjih pola sata. Kadrić je u Velež stigao na početku prošle godine. I dok će Bajrić vrlo vjerojatno ići na posudbu, status Kadrića je nedefiniran.

Kopirati
Drag cursor here to close