Uprava kluba cijeni rezultate

Klafuriću za nagradu - automobil

Serija od osam utakmica bez poraza ekipu je lansirala na treće mjesto. Uz malo sreće Velež je vrlo lako mogao imati i koji bod više, ali bez obzira na to, ovo je svakako rezultat za respekt.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2023. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dean Klafurić je na klupu Veleža stigao krajem kolovoza. Do kraja prvog dijela sezone Rođene je vodio 14 utakmica u kojima je ekipa ostvarila sedam pobjeda uz četiri remija i samo dva poraza. Jedina dva poraza bila su u susretima protiv Borca i Zrinjskog. Serija od osam utakmica bez poraza ekipu je lansirala na treće mjesto. Uz malo sreće Velež je vrlo lako mogao imati i koji bod više, ali bez obzira na to, ovo je svakako rezultat za respekt. Dan nakon završetka jesenjeg dijela sezone, uprava kluba je odlučila iznenaditi šefa stručnog stožera.

"Pred sam polazak na put i odlazak na zasluženi odmor, potpredsjednik Upravnog odbora FK Velež gosp. Admir Rahimić, uručio je treneru Rođenih ključeve novog službenog vozila Škoda Kamiq na korištenje. Sa željama da ga novo vozilo vrijedno služi u narednom periodu i da predstojeće praznike provede u zadovoljstvu i sreći u krugu svoje obitelji, sigurni smo da će naš šef napuniti baterije i sa svojim stručnim štabom već ubrzo biti u potpunosti spreman za sve ono što naše Rođene očekuje u nastavku sezone", poručili su iz Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close