Lijep gest

Mostarski Ultrasi: Igrajte za Jukića, Bijeli Plemići

Nogometaš Zrinjskog već par utakmica nije u sastavu zbog privatnih problema, a to je potvrdio i trener 'Plemića' Sergej Jakirović, kazavši kako se radi o ''ozbiljnoj životnoj situaciji''.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2022. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na početku utakmice između HŠK Zrinjski i FK Tuzla City navijači Zrinjskog podigli su poruku podrške svom nogometašu Ivanu Jukiću koji prolazi kroz tešku životnu situaciju.

Naime, Ultrasi su podigli poruku na kojoj je pisalo ''Igrajte za Jukića bijeli Plemići'' i na taj način iskazali podršku i privrženost svom igraču.

Foto: Bljesak.info / Ultrasi uz Jukića 

Podsjetimo, nogometaš Zrinjskog već par utakmica nije u sastavu zbog privatnih problema, a to je potvrdio i trener 'Plemića' Sergej Jakirović, kazavši kako se radi o ''ozbiljnoj životnoj situaciji''.

''To je jedna životna situacija koja je jako ozbiljna i vidiš na šta se život svede. To zbog čega se mi nerviramo u sportu, zapitaš se nekad ima li to smisla. Svi smo uz Ivana, želimo da se situacija riješi pozitivno i da nam se vrati što prije'', kazao je Jakirović.

Video: Sergej Jakirović - Konferencija za medije

Na kraju je kazao kako je ova situacija ujedinila ekipu i da su se svi igrači Zrinjskog poistovjetili, što u konačnici donosi još veće zajedništvo u svlačionici i među igračima.

Kopirati
Drag cursor here to close