Protuzakonite aktivnosti

Mostarski Rođeni podnijeli kaznenu prijavu protiv Zeljkovića i čelnika NSBiH

Udruženje građana "Mostarski Rođeni" podnijelo je kaznenu prijavu Tužiteljstvu BiH zbog osnovana sumnje da su počinili kazneno djelo organizirani kriminal iz člana 250 KZ BiH, u vezi s kaznenim djelima zloupotreba položaja ili ovlaštenja.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2021. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema saznanjima podnositelja kaznene prijave odgovorne osobe NSBiH u cilju ostvarivanja svojih privatnih protupravnih interesa svjesno i namjerno poduzimaju niz protuzakonitih aktivnsoti kako bi na štetu FK Velež utjecali na ishod nogometne utakmice

Udruženje građana "Mostarski Rođeni" podnijelo je kaznenu prijavu Tužiteljstvu BiH protiv predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vice Zeljskovića,  članova Izvršnog odbora NSBiH i Komiteta za suce - suđenje Elmira Pilava, Roberta Zrilića i Hrvoja Turudića, te Dragana Banjca i Mire Hrkača, ali i nogometnom suca Zorana Grbića i drugih, kako je istaknuto, za sada n.n. osoba zbog osnovana sumnje da su počinili kazneno djelo organizirani kriminal iz člana 250 KZ BiH, u vezi s kaznenim djelima zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

''Prema saznanjima podnositelja kaznene prijave odgovorne osobe NSBiH u cilju ostvarivanja svojih privatnih protupravnih interesa svjesno i namjerno poduzimaju niz protuzakonitih aktivnosti kako bi na štetu FK Velež utjecali na ishod nogometne utakmice FK Velež - FK Borac koja se odigrava 30. travnja 2021. godine u Mostaru - piše, između ostalog, u kaznenoj prijavi Udruženja građana "Mostarski Rođeni", piše Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close