12. listopada

Mostarski gradski derbi igrat će se na stadionu pod Bijelim brijegom

Zbog kašnjenja radova na stadionu Rođeni vodstva dva mostarska kluba postigla su dogovor o zamjeni domaćinstava.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2022. u 08:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi ovosezonski gradski derbi između Veleža i Zrinjskog igrat će se na stadionu pod Bijelim brijegom u srijedu, 12. listopada.

Zbog kašnjenja radova na stadionu Rođeni vodstva dva mostarska kluba postigla su dogovor o zamjeni domaćinstava.

"Nakon svih neplaniranih poteškoća s kojim se naš klub suočio pri finalizaciji projekta rekonstrukcije travnjaka na glavnom terenu stadiona Rođeni, te izrazito kompleksnom aspektu organizacije gradskog derbija koji bi se eventualno odigrao na stadionu 'Perica Pero Pavlović' u Gabeli, rukovodstvo FK Velež Mostar, u dogovoru te uz pristanak rukovodstva našeg gradskog rivala, donijelo je odluku o zamjeni domaćinstva odigravanja gradskog derbija", priopćeno je iz Veleža.

Nakon održanog sastanka ova dva kluba, sagledavanja svih organizacijskih segmenata, klubovi su usuglasili ovakav zajednički stav, te o njemu blagovremeno obavijestili Nogometni savez BiH, nakon čega je Komitet za natjecanje prihvatio odluku klubova i odredio da će utakmica zaostalog 6. kola Premijer lige BiH između FK Velež i HŠK Zrinjski biti odigrana u srijedu 12. listopada, ali na Stadionu pod Bijelim brijegom.

Kopirati
Drag cursor here to close