Krešimir Keta Bandić

Mostarci u polufinalu najvećeg turnira: "Želimo da se pročuje Ketino ime..."

U polufinalu slavnog malonogometnog turnira "Kutija šibica" u srijedu će nastupiti mostarska momčad Krešimir Keta Bandić.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2021. u 18:12 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki malonogometni turnir Kutija šibica, koji ove godine ima svoje 50. izdanje, došao je do polufinala. U srijedu se igraju polufinalne utakmice, a u jednoj od polufinalnoj utakmici nastupit će i momčad iz Mostara.

Ekipa Krešimir Keta Bandić nedavno je osvojila Hvidrin Božićni turnir u Mostaru, a u Zagrebu je postala jedna od glavnih priča kultnog turnira

"Mi smo iz Mostara i okolice, gotovo svi, imamo dvojicu igrača sa strane, prijatelji smo Krešimira Bandića Kete, momka koji je preminuo od srčanog udara", pričao je za Sportske novosti Vice Božić, jedan od igrača ekipe koja je došla do polufinala preko ekipe Big Bang Cammeo team iz Dubrave. 

Video: Četvrtfinalni ogled Krešimir Keta Bandić - Big Bang Cammeo team

Ekipa igra u čast svog prijatelja, Krešimira Bandića, bivšeg vratara Zrinjskog i Širokog Brijega, koji je preminuo u proljeće 2019. od posljedica srčanog udara.

"Igrali smo već s istim imenom momčadi na Božićnom turniru u Mostaru, došli smo ove godine na Kutiju sa željom da budemo ovdje što dulje, da zaigramo na Štefanje. Evo, ispunili smo tu želju, ostvarili cilj i još i više od toga. Za nas je već ovo veliki uspjeh, ali sad ćemo probati ići do kraja", dodao je Božić, dodavši kako se on i suigrači sami financiraju, putuju kući i ponovno dolaze u Zagreb na svaku utakmicu.

"Znamo da ovdje ima puno momčadi koje plaćaju igrače, dijele premije, mi toga nemamo. Sami plaćamo putovanja, moramo pohvaliti organizatore koji su nam izlazili ususret, znali smo igrati utakmice dna za danom pa ipak nismo morali svaki put putovati. Ovdje u Zagrebu smješteni smo u stanu sestre Krešimira Kete Bandića, ona nas svaki put ugosti, tako da se nekako snalazimo. K tome, u četvrtfinalu smo imali samo golmana i šest igrača, nije Covid nego nam je neka gripa razrijedila momčad, ali, ne damo se".

Novinar Sportskih novosti podsjetio je i na ekipu Mostarske kiše, koja je osvajala ovaj turnir, također dolazivši autom iz Mostara. 

"Čuli smo da su oni putovali jednim autom na utakmicu, slično je i nama, praktički smo sad stali svi u jedan auto, haha. Voljeli bismo ponoviti njihov uspjeh, dat ćemo sve od sebe da se još više čuje ime našeg prijatelja Kete", zaključio je Vice Božić.

U polufinalu će Krešimir Keta Bandić igrati protiv ekipe Juicy Maraska, a njihov ogled je u srijedu u 18 i 30.

Kopirati
Drag cursor here to close