100 milijuna eura

Modriću stigla nova ponuda

U Saudijsku Arabiju ovih je dana otišao Modrićev suigrač iz Reala Karim Benzema, koji će za dvije godine ugovora s Al-Ittihadom zaraditi nevjerojatnih 400 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2023. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić i dalje je tema najvećih svjetskih medija. Iako je prije nekoliko dana izašla informacija da je kapetan hrvatske reprezentacije potpisao novi ugovor s Real Madridom koji još nije službeno objavljen, brojna izvješća renomiranih novinskih kuća sugeriraju da Saudijci ne odustaju od njegova dovođenja već ovog ljeta.

U Saudijsku Arabiju ovih je dana otišao Modrićev suigrač iz Reala Karim Benzema, koji će za dvije godine ugovora s Al-Ittihadom zaraditi nevjerojatnih 400 milijuna eura.

U Arabiji je i Cristiano Ronaldo, dok je Lionel Messi odbio najveći ugovor na svijetu i potpisao za Inter Miami.

Španjolski Tiempo de Juego piše kako će Modrić dobiti ponudu koju je ‘gotovo nemoguće odbiti‘. U slučaju Modrićeva odlaska, treneru Carlu Ancelottiju na raspolaganju bi od veznjaka ostali Toni Kroos, Aurelien Tchouaméni, Eduardo Camavinga i Federico Valverde, a pred realizacijom je i dovođenje engleskog reprezentativca Judea Bellinghama.

Saudijci pak žele dovesti još jednog osvajača Zlatne lopte nakon što su već doveli Ronalda i Benzemu, a možda im jednog dana dođe i Messi, prenosi jutarnji.hr.

Španjolci Modrićevu situaciju uspoređuju s Benzeminom. Činilo se da je ostanak francuskog napadača gotova stvar, ali sve se u kratkom vremenu promijenilo. Navodno se sad isto događa s Modrićem, no ponovit ćemo da sve ove priče ipak treba uzeti s rezervom...

Kopirati
Drag cursor here to close