Luka obećao Perezu

Modrić uskoro potpisuje novi ugovor

The Athletic navodi da je Perez potom izrazio zahvalnost Modriću i rekao mu da ga klub želi zadržati.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2023. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić uskoro bi trebao potpisati novi ugovor s Real Madridom. Ovaj dosadašnji istječe mu u lipnju ove godine. Zajedno s Tonijem Kroosom Modrić bi trebao među Kraljevima ostati još jednu sezonu. The Athletic je naveo prijeloman trenutak kada je Real odlučio da zadrži Modrića.

"Pregovori s Modrićem nisu u tako uznapredovaloj fazi, ali više izvora reklo je The Athleticu da se očekuje da, kao i Toni Kroos, potpiše produljenje ugovora kojim bi u klubu ostao i nakon ove sezone", piše Athletic.

Pozivaju se na izvor iz Reala.

"Izvor iz kluba istaknuo je važan trenutak u procesu: sastanak između Hrvata i predsjednika Madrida Florentina Pereza, koji se dogodio pred uzvrat polufinala Kupa kralja protiv Barcelone 5. travnja.

Sastanak je održan na zahtjev igrača. Izvori iz Madrida rekli su The Athleticu da je Modrić osobno želio reći Perezu da želi ostati i da je to uvijek bio njegov prioritet. O tome je već govorio i javno”, tvrdi Athletic.

Luka je imao jednu izvrsnu ponudu…

"Perez, koji ima izvrstan odnos s Modrićem, cijenio je činjenicu da Modrić želi sastanak i reagirao pozitivno, posebice jer su neki mediji povezali igrača s unosnom ponudom iz Saudijske Arabije. Prema izvorima upoznatima sa situacijom, Modrić ima i bogatu ponudu iz Katara."

The Athletic navodi da je Perez potom izrazio zahvalnost Modriću i rekao mu da ga klub želi zadržati.

"Od tada su Modrićeve izvedbe na terenu samo dodatno poboljšale njegovu poziciju", zaključuju.

Kopirati
Drag cursor here to close