Živjeti (za) nogomet...

Modrić otkrio tajnu svoje nogometne dugovječnosti

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proslavio je u petak 37. rođendan, a u razgovoru za Real Madrid TV oktrio je tajnu svoje igračke dugovječnosti.
Sport / Nogomet | 10. 09. 2022. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Uvijek me pitaju koja je moja tajna, ali ne znam što na to odgovoriti. Živim nogomet 24 sata dnevno, to ja jako važno. Obožavam to što radim i uživam u svom poslu više nego ikad prije jer znam da sam u zahtjevnim godinama za nogometaša. Nikad ne znate koliko možete trajati na ovako visokom profesionalnom niovu, na kojem su zahtjevi jako visoki. Pokušavam uživati u treninzima i utakmicama i to mi pomaže da se dobro osjećam u ovim godinama", rekao je Luka Modrić.

Kolika je njegova posvećenost, najbolje svjedoči ova izjava:

"U klub stižem sat i 15 minuta ranije i ovdje doručkujem. S fizioterapeutima se u teretani zagrijem i tako zagrijan krenem na trening. Nekad, ovisi kako se osjećam, i nakon treninga ostanem i radim s fizioterapeutima".

Luka se osvrnuo i na odlazak Casemira:

"Otišao nam je jako važan igrač kao što je Casemiro, ali imamo dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti. Tchouameni se dobro prilagođava, Camavingi je ovo druga godina u klubu i bio je dobar u prvoj sezoni, Kroos je ovdje dugo, a tu je i Valverde, koji je odličan, pa Ceballos, koji dosta doprinosi. Dobro smo pokriveni", zaključio je Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close