Ovacije za maestra

Real na poseban način obilježio Modrićevu stotku

Posebno je efektan bio pogodak u 60. minuti dvoboja, kad je obranu Celtica izbacio iz stroja pa vanjskom "zavukao" loptu u domaću mrežu. Bilo je to u Lukinom 100. nastupu za Real u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2022. u 22:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić ponovno je oduševio nogometnu zajednicu. U jubilarnom 100. nastupu za Real Madrid u Ligi prvaka zabio je sjajan pogodak Celticu i ponovno zaradio ovacije suparničkih navijača.

Već četvrti put ove sezone navijači ovacijama ispraćaju hrvatskog maestra s terena, a on s punih 37 godina na leđima izgleda bolje nego ikad. Posebno je efektan bio pogodak u 60. minuti dvoboja, kad je obranu Celtica izbacio iz stroja pa vanjskom "zavukao" loptu u domaću mrežu.

Pri izlasku s terena u 80. minuti dvoboja zaradio je glasne ovacije škotskih navijača. GOLOVI

Inače, Modrić je treći najstariji nogometaš u povijesti Kraljevskoga kluba koji je zabio pogodak u Ligi prvaka, tako da ne čudi koliko poštovanje uživa u španjolskoj nogometnoj zajednici.

Objavili su tom prigodom Madriđani sjajan video, kompilaciju s najboljim potezima hrvatskog nogometaša u dresu Kraljevskoga kluba u Ligi prvaka. Uvrstili su tako nekoliko poteza iz prošle sezone koji su odveli Real na tron Europe.

Pamtit će se, ali još i godinama reprizirati snimka Modrićeve čudesne asistencije vanjskom za rušenje Chelseaja, ali i vrhunski prodor pa asistencija u pobjedi protiv PSG-a i još puno toga.

S godinama se nakupilo sjajnih poteza hrvatskog nogometaša, a ovo je tek jedan manji dio...

Kopirati
Drag cursor here to close