37.

Maestro, sretan rođendan!

''Modrić je odigrao glavnu ulogu u osvajanju 14. Realovog europskog naslova i jedan je od kandidata za Zlatnu loptu. U 442 utakmice za Real zabio je 33 gola".
Sport / Nogomet | 09. 09. 2022. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić danas slavi 37. rođendan. Tim povodom čestitku mu je uputio i Real Madrid, usput istaknuvši što je kapetan hrvatske reprezentacije sve napravio otkako se 2012. godine priključio klubu i koliko je i danas važan za njegovu momčad.

"Hrvat je odigrao 442 utakmice za Real Madrid s kojim je osvojio 21 trofej", podsjeća se, a onda precizira da je riječ o pet naslova u Ligi prvaka, četiri sa svjetskih klupskih prvenstava, četiri za osvajače UEFA-inog superkupa i Španjolskog superkupa, tri za najbolju momčad španjolskog prvenstva i jedan za osvajače Kupa kralja.

"Njegove impresivne izvedbe u dresu Real Madrida i hrvatske reprezentacije osigurale su mu posljednjih godina i neke prestižne individualne nagrade. Hrvat je osvojio Zlatnu loptu i FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša, obje 2018. godine. Modrić je odigrao glavnu ulogu u osvajanju 14. Realovog europskog naslova i jedan je od kandidata za Zlatnu loptu. U 442 utakmice za Real zabio je 33 gola", navodi se.

Real je čestitke Modriću poslao i preko društvenih mreža. Navijači su ih dočekali nižući komplimente slavljeniku. Nazivaju ga legendom, kraljem, maestrom, najboljim veznjakom svih vremena, a mnogo je i onih koji se dive njegovim igrama u toj dobi pa "ispravljaju" Real da Modrić ne slavi 37., već 27. ili čak 17. rođendan, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close