Franjić s Kovačima

Mladi Vatreni i službeno među Vukovima

Po dolasku u klupske prostorije Wolfsburga, Franjića je dočekao natpis na velikom ekranu: "Dobro nam došao u obitelj VFL Wolfsburga, Bartol!"
Sport / Nogomet | 28. 06. 2022. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak popodne Bartol Franjić potpisao je petogodišnji ugovor s Wolfsburgom.

Franjić je nakon rutinskog liječničkog pregleda sjeo za stol s vodstvom njemačkog "bundesligaša" i ovjerio ugovornu obvezu do ljeta 2027. godine. Dinamo će, na ime odštete, zaraditi oko sedam milijun eura, plus dogovoreni bonusi, pišu Sportske novosti.

Po dolasku u klupske prostorije Wolfsburga, Franjića je dočekao natpis na velikom ekranu: "Dobro nam došao u obitelj VFL Wolfsburga, Bartol!"

I taj je potez jasno pokazao svu veličinu njemačkog kluba, a sportski direktor Wolfsburga, Marcel Schäfer, za klupsku je web-stranicu rekao:

"Bartol je mlad igrač, ali već ima mnogo puno iskustva, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom planu. Konstantno je igrao, svestran je defenzivni igrač, iako mu nije strano i otići u napad. Vjerujem da smo doveli odličnog igrača", rekao je Schäfer.

Nakon potpisa ugovora Franjić se fotografirao s Nikom i Robertom Kovačem, a Niko je uručio Bartolu zeleni Wolfsburgov dres s brojem 38, taj je broj imao i u Dinamu.

Franjić je četvrto pojačanje Wolfsburga ovoga ljeta, prije njega u klub kojeg trenira Niko Kovač došli su Jakub Kaminski, Patrick Wimmer i Kilian Fischer. Ambicije su visoke, Kovač je čak bombastično najavio i pohod na naslov, a očito je da Franjića vidi kao jednog od stožernih igrača. Niko je, naime, njemačkim novinarima rekao:

"Vidjet ćete kako je dobar igrač. Može pokriti sve pozicije na lijevoj obrambenoj strani", govorio je Kovač za nogometaša koji je po vokaciji zadnji vezni, ali je u Dinamu najčešće igrao na mjestu srednjeg braniča s lijeve strane, te lijevoga, bočnog braniča.

Kopirati
Drag cursor here to close