Još jedan Šutalo

Dinamo doveo pojačanje iz Atalante

Prvotna ideja bila je da Šutalo dođe na posudbu, no na kraju su se dva kluba dogovorila za odštetu nešto višu od tri milijuna eura, manje od iznosa kojeg je na početku pregovora tražila Atalanta.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2022. u 00:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Josipa Drmića i Roberta Ljubičića u Dinamo je došlo još jedno pojačanje, 22-godišnji stoper Atalante i mladi hrvatski reprezentativac Boško Šutalo.

Nakon što je odradio liječnički pregled, Šutalo je potpisao petogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom te će u srijedu otputovati s momčadi na pripreme u Sloveniju, javlja HRT.

"Jako sam sretan zbog dolaska u Dinamo. Dinamo je najuspješniji hrvatski klub koji svake sezone ostvaruje značajne uspjehe u hrvatskim natjecanjima i u Europi. Momčad ima veliku kvalitetu, vrhunske pojedince, sjajan stožer", rekao je Šutalo, koji može igrati i stopera i beka, za službenu klupsku stranicu.

"Pratio sam klub i momčad u posljednje vrijeme, posebno zadnjih par sezona ostvaruju povijesne uspjehe i to je sigurno nešto što je jako važno za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet općenito. Vjerujem da će momčad i u novoj sezoni ostvariti brojne uspjehe i dobre rezultate u prvenstvu, Kupu i Europi. Prije svega tu je veliki derbi na početku sezone i trofej Superkupa koji želimo osvojiti. Dosta igrača poznajem od ranije, posebno u kontekstu toga što sam s nekima bio ili sam još uvijek suigrač u reprezentaciji tako da vjerujem da ću se dobro uklopiti u ekipu. Davat ću sve od sebe na terenu u dresu Dinama u svakoj utakmici, borit ću se za klub, nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača u svemu što je pred nama ove sezone i siguran sam da nas čekaju sjajni trenuci", dodao je.

Prvotna ideja bila je da Šutalo dođe na posudbu, no na kraju su se dva kluba dogovorila za odštetu nešto višu od tri milijuna eura, manje od četiri milijuna, koliko je na početku pregovora tražila Atalanta.

Inače, u Dinamu s velikim uspjehom već nastupa Josip Šutalo (22), koji je nedavno u Ligi nacija zadobio i opravdao povjerenje hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Kopirati
Drag cursor here to close