Europsko prvenstvo

Mladi "Elf" ostao bez pobjede nakon dva neiskorištena jedanaesterca

Nijemci, aktualni europski prvaci do 21 godine, otvorili su EURO 2023. u Rumunjskoj i Gruziji odigravši 1-1 protiv Izraela u susretu u kojem su promašili dva jedanaesterca, te cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2023. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su aktualni europski prvaci u uzrastu do 21 godine. Promašili su dva jedanaesterca, a cijelo drugo poluvrijeme imali su igrača više, no nisu uspjeli slomiti Izrael.

Njemačka je već u trećoj minuti mogla do vodstva, no Youssoufa Moukoko nije realizirao kazneni udarac. Napadač Borussije Dortmund je pucao, ali je Daniel Peretz sjajno obranio njegov udarac.

Izrael je poveo u 20. minuti golom Dora Turgeman, no šest minuta kasnije izjednačio je Yann Aurel Bisseck.

Foto: Sky Sport / Youssoufa Moukoko, mladi reprezentativac Njemačke

Izrael je u posljednjim trenucima prvog dijela ostao s igračem manje nakon što je isključen Eden Kartsev.

U nastavku susreta mlada momčad "Elfa" je dominirala, a u 80. minuti je dobila još jedan kazneni udarac. Pucao je Jessic Ngankam, ali je izraelski vratar još jednom sjajno reagirao, piše Hina.

U drugom susretu iz ove skupine Engleska je golovima Jacoba Ramseya (47) i Emilea Smitha Rowea (90+4) pobijedila Češku sa 2-0.

U prvom susretu iz D skupine Švicarska je pobijedila Norvešku sa 2-1, a u drugom ogledu Francuska je istim rezultatom slavila protiv Italije.

Kopirati
Drag cursor here to close