Premier League

Mladi Bajčetić ovjerio pobjedu Redsa u Birminghamu

Mladi 18-godišnji nogometaš Stefan Bajčetić upisao je tek drugi nastup za Liverpool, a postigao je gol nakon samo dvije minute provedene na terenu u pobjedi nad Aston Villom 3:1.
Sport / Nogomet | 26. 12. 2022. u 22:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redsi su na Boxing Day slavili kod Aston Ville, nakon vrlo dobrog prvog i puno lošijeg drugog poluvremena i prvi put od početka sezone vezali tri pobjede. Prethodna dvije ostvarili su prije pauze, protiv Southamptona i Tottenhama.

U petoj minuti Mohamed Salah odlično je reagirao na dodavanje Robertsona za 1:0. Salah je sudjelovao i kod drugog pogotka Liverpoola, u 37. minuti se snašao najbolje što je mogao u tom trenutku, vratio je loptu u peterac, a tamo je Van Dijk preciznim udarcem matirao Alissona.

Domaćin je od početka drugog poluvremena krenuo dosta agresivno, nakon lijepog poteza odmah postigao gol, no pokazalo se da je Watkins u 46. minuti bio u zaleđu, nakon reakcije iz VAR sobe gol je poništen.

Ni to nije pokolebalo momčad Unaija Emeryja koja je preko Watkinsa u 59. minuti uspjela postići gol za 2:1 i vratiti se u susret.

Klopp je u 79. minuti na teren poslao mladog Stefana Bajčetića koji je samo dvije minute kasnije postigao gol. Upravo je mladi Srbin, koji ima i španjolsku putovnicu, presjekao Villin napad, započeo i sjajno završio akciju za konačnih 3:1. GOLOVI

Liverpool se popeo na šesto mjesto, s pet bodova manje od mjesta koje vodi u Ligi prvaka, 12 bodova zaostatka iza vodećeg Arsenala. Aston Villa je ostala na 12. poziciji.

       
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close