Gol Sake tri boda vrijedan

Minimalac Arsenala

"Ako želite biti vrhunska momčad, morate pobjeđivati ​​kod kuće i u gostima. Mi ćemo pokušati to da radimo do kraja jer stvarno želimo završiti među prva četiri sastava na kraju. Moramo dati sve od sebe da bude tako", naglasio je Arteta.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2022. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan gol. Onaj u tridesetoj minuti Sake bio je dovoljan za novi trijumf Arsenala, šesti u posljednjih sedam utakmica. Za Arsenal današnja pobjeda protiv Aston Ville u gostima je itekako vrijedna i važna jer sada peti Manchester United zaostaje četiri utakmica s tim da Arsenal ima utakmicu manje.

Arsenal je bio bolji u prvom poluvremenu, a bolju igru je naplatio upravo tim golom Bukaya Sake koji je zapucao s ruba kaznenog prostora i pogodio donji lijevi ugao gola domaćih. Osim pobjede valja reći kako je ovo bio 2000. pogodak Arsneala u Premier ligi, a klub s Emiratesa je tako postao tek treći klub u kojem je ovako nešto pošlo za rukom.

"Ako želite biti vrhunska momčad, morate pobjeđivati kod kuće i u gostima. Mi ćemo pokušati to da radimo do kraja jer stvarno želimo završiti među prva četiri sastava na kraju. Moramo dati sve od sebe da bude tako", naglasio je Arteta.

Kopirati
Drag cursor here to close