Skoro sve na isti način

Milošević zna kako izgubiti dobivenu utakmicu, ovo mu je šesta u karijeri!

Reprezentacija BiH je imala sve u svojim rukama. Vodstvo od 1:0 i nekih desetak minuta u kojima treba susret privesti kraju.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2024. u 23:52 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgledat će pomalo čudno, ali je jednostavno tako. Za izbornika Savu Miloševića ovo je bila samo jedna utakmica u nizu. U kojoj je iz pobjede potonuo u poraz. U relativno mladoj trenerskoj karijeri. Skoro svaka na sličan način. Idemo redom. 

Na klupi Partizana je ostao najduže. Ukupno 67 utakmica. Upisao je 16 poraza. Neki su pa skoro bili identični ovom večerašnjem.

Recimo, posljednja utakmica na klupi Partizana, ona protiv Vojvodine. Vojvodina je iz poraza 1:2, došla do pobjede 3:2. Dva gola su tada domaćini postigli u posljednje četiri minute utakmice.

Pet kola ranije vidjeli smo još jedan takav poraz Partizana. Ovaj put od Novog Pazara. Razlika je jedino u minutama golova. Gosti su vodili 1:2 do 73. minute, a onda su Perić i Miletić sve okrenuli za pet.

Nije Milošević zaključio utakmicu ni protiv Spartaka, iako je njegov klub na poluvremenu imao prednost 1:2 u Subotici. Za osam minuta su igrači Spartaka pogađate, zabili dva komada.

U jednoj od presudnih utakmica u Europi, ekipa koju je vodio Milošević je uspjela ispustiti dva gola prednosti. Radilo se u okršaju AZ Alkmaara i Partizana. Beogradski sastav je vodio 2:0 nakon pola sata, a onda su Nizozemci izvukli remi. U kojima minutama je Partizan primio golove? Jedan u 87. drugi u 92.

I još jednom je na početku mandata također zapeo s Partizanom u Novom Sadu. Tada su igrači Vojvodine zabili golove duboko u nadoknadi jer je utakmica bila poprilično produžena.

Još jednom je Savina ekipa ispustila 2:0.U prvenstvu Srbije kontra Napretka. Crno beli su vodili 2:1, Napredak je pobijedio 2:3. I kao trener Olimpije je izgubio jednu na ovaj način.

Imao je jedn neugodno iskustvo u Sloveniji. Kao trener popularnih "Zmajčeka". Olimpija je vodila 2:1, Radomlje golovima u 83. minuti i 87. minuti uzelo tri boda.

Utakmice koje je Milošević izgubio nakon što su njegove ekipe vodile 2:0 ili 2:1

Olimpija - Radomlje 2:3 (25. 9. 2021.)
Partizan - Napredak 2:3 (4. 12. 2019.)
Spartak - Partizan 3:2 (6. 6. 2020.)
Novi Pazar - Partizan 3:2 (5. 8. 2020.)
Vojvodina - Partizan 3:2 (30. 8. 2020.)

Kopirati
Drag cursor here to close