Mršavo

AC Milan kiksao u utrci za naslov

Rossoneri su ispustili još dva boda u utrci za naslov te dopustili gradskom rivalu Interu da im se primakne na samo bod, dobije li zaostalu utakmicu.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2022. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponajbolji igrač Milana Frank Kessie napustio je utakmicu protiv Bologne (0:0) u 31. kolu Serie A poslije 70 minuta bez značajnijeg učinka, ali ne prije nego što je doživio neugodan doček ili možda bolje rečeno "ispraćaj" domaćih navijača.

Igrač Milana zadnjih godina drži ključeve vezne linije i jedan je od motora pokretača igre Rossonera, međutim odlučio je napustiti klub koji je posljednjih nekoliko sezona zvao svojim domom.

Otići će na kraju sezone kao slobodan igrač, a navijači giganta iz Grada mode to mu neće oprostiti. Na spomen njegovog imena nekoliko desetaka tisuća navijača glasno ga je izviždalo uoči starta utakmice protiv Bologne u Serie A.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić prvo poluvrijeme odgledao je s klupe, a Pioli ga je uveo odmah na početku drugog poluvrmena. Međutim, nije mu bilo dovoljno kako bi utjecao na promjenu rezultata i Rossoneri su ispustili još dva boda u utrci za naslov te dopustili gradskom rivalu Interu da im se primakne na samo bod, dobije li zaostalu utakmicu.

Susret nije mogao prelomiti ni veliki Zlatan Ibrahimović, koji je ušao u igru u 70. minuti, promašio je zicer u sudačkoj nadoknadi i ostalo je miroljubivih 0:0, piše Gol.hr.

Verona je ranije u ponedjeljak kod kuće pobijedila Genou 1:0.

Momčad Igora Tudora je rano došla do vodstva, u petoj minuti je Simeone zabio za 1-0, a to je, kako se pokazalo, bilo dosta za pobjedu.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close