Paragvajac produžio ugovor

Miguel Almiron ostaje u Newcastleu do 2026. godine

"Zadovoljni smo zbog ovog ugovora jer je on iznimno važan za momčad, kako na terenu tako i izvan njega", dodao je trener Newcastlea Eddie Howe.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2023. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miguel Almiron, 29-godišnji paragvajski nogometaš, potpisao je novi ugovor s Newcastleom koji traje do lipnja 2026. godine. Dosad je ovaj napadač imao valjani ugovor s trenutačno petoplasiranom momčadi na ljestvici Premier lige do lipnja 2024. godine.

No, vijest je posebno zanimljiva jer zbog novih vlasnika Newcastle slovi kao najbogatiji klub na svijetu. Naime, većinski vlansik kluba je konzorcij koji vodi saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman, a fond je ukupno težak oko 430 milijardi dolara. Tako je Newcastle United postao najbogatiji klub svijeta.

"Mislim da je ovo nagrada za naporan rad. Izuzetno sam sretan jer se u klubu osjećam kao doma od prvog trenutka kada sam došao", rekao je zadovoljno trenutačno prvi klupski strijelac ove sezone.

Almiron je u Premier ligi dosad u sezoni postigao deset pogodaka, ali i samo dva nakon što je nastavljena liga poslije Svjetskog prvenstva.

"Zadovoljni smo zbog ovog ugovora jer je on iznimno važan za momčad, kako na terenu tako i izvan njega", dodao je trener Newcastlea Eddie Howe.

U Newcastle je ovaj napadač došao 2019. godine iz MLS momčadi Atlante te je upisao 133 ligaška nastupa uz 19 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close