Slavlje nakon 13. svibnja

Messi zabio i u prvenstvu

Argentinac je dao svoj doprinos prekidu negativne serije Miamija u MLS-igi od 11 utakmica bez pobjede. Prethodno ovoj utakmici Inter je posljednji put u MLS ligi pobijedio 13. svibnja protiv New Englanda.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2023. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon serije utakmica u okviru Liga Kupa i US Kupa, na red je napokon jedna utakmica u MLS ligi za Lea Messija i njegov Inter Miami. Protivnik je na gostovanju bio New York RB. Inter Miami je slavio 2:0, drugi gol je postigao Messi u 89. minuti. Argentinac je dao svoj doprinos prekidu negativne serije Miamija u MLS-igi od 11 utakmica bez pobjede. Prethodno ovoj utakmici Inter je posljednji put u MLS ligi pobijedio 13. svibnja protiv New Englanda.

Messi je u igru ušao u 60. minuti zajedno s bivšim suigračem iz Barcelone Sergijem Busquetsom. Skandiranja navijača: "Hoćemo Messija" započela su još u prvom poluvremenu, a u drugom dijelu velikoj se većini navijača želja uslišala.

Messi se pojavio na terenu i zabio pred 26.276 navijača na rasprodanoj Red Bull Areni. Bila je to New Yorku prva rasprodana domaća utakmica ove sezone, a karte su dosezale cijenu i od preko 1000 dolara.

Bez obzira na ovaj trijumf, Inter Miami je i dalje jedna od najlošijih ekipa Istočne konferencije. Trenutačno su tek na 14. mjestu s skromnim omjerom 6-3-14. Od njih je lošiji ove sezone samo Toronto.

Kopirati
Drag cursor here to close