Već je stigao do brojke pet

VIDEO I Messi nastavlja tresti mreže

Messimanija u Americi se nastavlja, a sjajni Argentinac je u tri domaće utakmice za svoj novi klub postigao već pet golova.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2023. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sada se uglavnom radi o utakmicama novoformiranog Liga kupa, ali navijačima i Messiju je svejedno. Argentinac nastavlja tresti suparničke mreže u dresu Inter Miamija. On i njegovi suigrači su u susretu 1/16 finala savladali susjedni Orlando City 3:1, Messi je bio dvostruki strijelac.

Nakon 90-minutne odgode zbog kiše Messiju je trebalo samo sedam minuta da bi načeo mrežu Orlanda. Messiju je sjajno asistirao Robert Taylor, a Argentinac je s ruba peterca iz voleja zakucao loptu u mrežu.U 17. minuti Araujo je zabio za 1:1, da bi Martinez iz jedanaesterca u 51. minuti vratio prednost Interu. Konačnnih 3:1 postavio je Messi u 72. minuti na asistenciju Martineza.

Messi je započeo akciju Intera na svojoj polovici, a potom je istrčao kontranapad i efektno iz voleja desnicom pospremio sjajno dodavanje. U sljedećoj rundi Liga kupa Inter će igrati protiv Dallasa

Video: Inter vs Orlando 

Messimanija u Americi se nastavlja, a sjajni Argentinac je u tri domaće utakmice za svoj novi klub postigao već pet golova.

Kopirati
Drag cursor here to close