Nikad se ne zna...

Messi: Ovo je gotovo sigurno moja posljednja Zlatna lopta

"Ovo je gotovo sigurno moja posljednja Zlatna lopta u karijeri. Sretan sam i ponosan na sve što sam napravio i, ne, ovo nije najava mog odlaska. Igrat ću nogomet dok god uživam u njemu, a još uvijek imam takav osjećaj", rekao je Messi.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2023. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Osvajanje Zlatne lopte nikada mi nije bio prioritet, nikada nisam jurio za skupljanjem tih nagrada", rekao je 36-godišnji argentinski nogometaš Lionel Messi nakon što je po osmi put u karijeri osvojio titulu koju dodjeljuje France Football, prenosi Hina.

"Ovo je gotovo sigurno moja posljednja Zlatna lopta u karijeri. Sretan sam i ponosan na sve što sam napravio i, ne, ovo nije najava mog odlaska. Igrat ću nogomet dok god uživam u njemu, a još uvijek imam takav osjećaj", rekao je Messi te se osvrnuo na konkurenciju.

"Kako sam ja ovaj put pobijedio, mogao je vrlo lako pobijediti i Haaland. Ili Mbappe. Oni su fantastični sportaši. Pogotovo moram naglasiti sve što je napravio Erling Haaland. Osvojio je Premier ligu i Ligu prvaka te bio najbolji strijelac gdje god je nastupao", kazao je argentinski čarobnjak čijih će osam Zlatnih lopti po svemu sudeći godinama biti nedostižan rekord.

Kopirati
Drag cursor here to close