Radi Suareza

Messi nastavlja ratovati s Barcom

Njegovu objavu komentirao je i Brazilac Neymar koji je za Barcu igrao od 2013. do 2017. zajedno s Messijem i Suarezom.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2020. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinski nogometni majstor Lionel Messi nastavlja ratovati s vodstvom Barcelone. Ovoga puta zbog odlaska Luisa Suareza, piše Hina.

Messi nije skrivao razočaranje načinom na koji se vodstvo Barcelone ponijelo prema urugvajskom napadaču kojeg su na Camp Nou prekrižili i karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Atletico Madridu.

"Zaslužio si oproštaj koji bi pristajao jednom od najvažnijih igrača u povijesti kluba. Nisi zaslužio da te potjeraju kao što su to napravili. Ali istina je da me to ne iznenađuje više“, napisao je Messi u emotivnoj oproštajnoj objavi na Instagramu.

"Bit će mi teško gledati te u drugom dresu i još teže igrati protiv tebe. Želim ti sve najbolje na tvom putu. Vidimo se uskoro, prijatelju," poručio je Argentinac.

Njegovu objavu komentirao je i Brazilac Neymar koji je za Barcu igrao od 2013. do 2017. zajedno s Messijem i Suarezom.

"Ne razumijem kako se takve odluke mogu donijeti," komentirao je napadač francuskog prvaka PSG-a.

Suarez je za katalonskog velikana igra od 2014. do 2020. godine upisavši 283 nastupa i 198 golova. Samo su Messi (634) i Cesar (232) zabili više u povijesti kluba. S Barcelonom je osvojio 13 trofeja pri čemu Ligu prvaka (2015) i četiri prvenstva.

Međutim, novi trener Ronald Koeman otpisao je 33-godišnjeg napadača. Danima se pisalo kako će karijeru nastaviti u Juventusu, no transfer je propao što je iskoristio Diego Simeone koji je odmah reagirao i Urugvajac je sada pred potpisom ugovora za Atletico.

Kopirati
Drag cursor here to close