Tučnjava nakon finala

Melo: Grealish nije pokazao poštovanje prema mom klubu

"Nije pokazao poštovanje prema instituciji Fluminense i ja to nikada neću dopustiti. Vikao je "ole" na kraju utakmice. To je za navijače. Sportaš na terenu ne može pokazivati nepoštovanje", pojasnio je Melo.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2023. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rezultatski nije bilo neizvjesnosti, ali je bilo vidljivo na terenu, posebno u drugom dijelu da igrači Fluminensea ulaže žestoko u duele. Teško je bilo očekivati da netko od igrača Manchester Cityja ne uzvrati. Na kraju je ipak došlo do gužve. Jer su se zakačili Felipe Melo i Kyle Walker.

Na snimkama se može vidjeti kako Melo po završetku susreta trči prema Walkeru. Njih dvojica su se ‘dohvatili‘, a brojni igrači potom su krenuli prema njima kako bi ih razdvojili. Melo je kasnije ustvrdio kako nije kriv za incident, odnosno kako nije ciljao na Walkera, već na Jacka Grealisha.

"Već sam vidio idiote na društvenim mrežama koji govore da sam započeo nered, baš kao što su idioti rekli da sam ja započeo nered s golom koji je postigao Gremio. U utakmici protiv Gremija mirno sam otišao nešto pitati igrača koji je slavio sa svojim navijačima, i na kraju su napravili nered kojeg ja nisam želio", pojasnio je Melo, pojasnivši zbog čega je meta bio Grealish.

"Nije pokazao poštovanje prema instituciji Fluminense i ja to nikada neću dopustiti. Vikao je "ole" na kraju utakmice. To je za navijače. Sportaš na terenu ne može pokazivati nepoštovanje.

Video: Gužva nakon utakmice 

Nije tu Melo stao, poentirao je sljedećim riječima:

"Dakle, za idiote koji se nazivaju novinarima i koji su već rekli da sam napravio nevolju, nisam napravio nikakvu zabunu. Naprotiv, išao sam braniti Martinellija kojeg je ovaj igrač stjerao u kut. I ponovio bih to. Ja sam ratnik", zaključio je Melo.

Kopirati
Drag cursor here to close