Nakon šoka na Bernabeuu

Mbappe prekinuo šutnju

Situacija na travnjaku se dramatično preokrenula i Real je s tri gola u razmaku od samo 17 minuta stigao do pobjede 3:1 i plasmana u četvrtfinale.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2022. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mbappe je bio u središtu pažnje na Santiago Bernabeuu u uzvratnoj utakmici protiv vjerojatno mu budućeg kluba, posebice nakon gola za 1:0 vodstvo Parižana, njegovog drugog 'Kraljevima' u dvije utakmice.

Međutim, situacija na travnjaku se dramatično preokrenula i Real je s tri gola u razmaku od samo 17 minuta stigao do pobjede 3:1 i plasmana u četvrtfinale.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

"Ovo je težak trenutak. Liga prvaka je naš velik cilj, ali nismo uspjeli. Sezona još nije gotova i dat ćemo sve od sebe do zadnje utakmice sezone. Puno hvala svim navijačima koji nas podržavaju i koji su bili s nama na ovom gostovanju", napisao je Mbappe u Instagram postu uz objavu vlastite fotografije u trenutku slavlja prvog gola.

Marca piše kako je Mbappe uoči okršaja djelovao impresioniran Santiago Bernabeuom, a mnogi nagađaju kako je s posebnim zanimanjem upijao atmosferu svog budućeg doma.

"Mbappe je napustio Madrid poražen, ali gleda prema budućnosti s optimizmom. Budućnosti koja ga jasno vodi prema Santiago Bernabeuu", zaključuje Marca.

Kopirati
Drag cursor here to close