Amerikanac nije navikao gubiti

Marsch: Umoran sam od poraza

"Nikad nisam izgubio toliko utakmica – u 14 godina kao nogometaš i 13 kao trener. Umoran sam od toga, pokušavam pronaći način da igrači budu na još višoj razini", tvrdi Marsch.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2022. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nije zvučno, pa ni slavno trenersko ime, Jesse Marsch kako sam kaže ima sjajnu trenersku statistiku. Do sada ke kao glavni trener vodio Montreal, RB Salzburg, RB Leipzig prije nego što je preuzeo momčad Leedsa. Leeds je izgubio zadnja četiri utakmice u Premier ligi, a sada je osam utakmica bez pobjede. Američki stručnjak je od veljače, kada je zamijenio Marcela Bielsu, upisao tek sedam pobjeda na klupi Yorkshirea.

"Nikad nisam izgubio toliko utakmica – u 14 godina kao nogometaš i 13 kao trener. Umoran sam od toga, pokušavam pronaći način da igrači budu na još višoj razini. Umoran sam i od utakmica u kojima smo bolji od protivnika, a s terena odlazimo praznih ruku. Također sam umoran od neiskorištavanja naših prilika i primanja lakih golova", kaže Marsch.

Leeds nije pobijedio od kolovoza i trenutno je u zoni ispadanja s devet bodova iz 11 utakmica. U nedjelju su izgubili od Fulhama – 2:3. Branič Stuart Dallas i veznjak Adam Forshaw propustit će utakmicu protiv Liverpoola zbog ozljeda, dok je Marsch najavio da će do posljednjeg trenutka čekati izvještaje o Leu Hildeu, Joeu Gelhardtu, Rodrigu Morenu, Luisu Sinisterri i Tyleru Adamsu. Tako da Marschu neće biti lako ne samo protiv Liverpoola već i narednih dana.

Kopirati
Drag cursor here to close