Nikom ništa

Marokanac igrao na Svjetskom, a bio pozitivan na koronu

Klub je objavio da je Mazraoui bio pozitivan na Covid-19 dok je bio na Svjetskom prvenstvu početkom prosinca i da je to razlog zašto nije igrao u četvrtfinalu kada je Maroko pobijedio Portugal.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2023. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Bayern München objavio je da je njegov marokanski branič Noussair Mazraoui bio pozitivan na koronavirus tijekom Svjetskog prvenstva u Katru te da je nakon toga otkriveno da ima oteklinu oko srca.

Bayern je izostavio Mazrauija iz momčadi koja je u petak otputovala na zimske pripreme u Katar uoči nastavka bundesligaške sezone 20. siječnja, navodeći da ima upalu, prenose Sportske novosti

Klub je objavio da je Mazraoui bio pozitivan na Covid-19 dok je bio na Svjetskom prvenstvu početkom prosinca i da je to razlog zašto nije igrao u četvrtfinalu kada je Maroko pobijedio Portugal. Njegov izostanak tada je pripisan "neoznačenoj bolesti".

Mazraoui je potom odigrao prvo poluvrijeme polufinala protiv Francuske, nakon što je Maroko postao prva afrička i arapska reprezentacija koja je stigla među četiri najbolje na Svjetskom prvenstvu. Mazraoui nije igrao u utakmici za treće mjesto protiv Hrvatske, ali je protiv Vatrenih igrao na otvaranju skupine 22. studenoga.

Bayern je naveo da je pregled u Münchenu nakon turnira otkrio "blagu upalu" te da Mazraui "za sada nije dostupan za utakmice". Ova vrsta upale poznata je komplikacija infekcije koronavirusom.

Kopirati
Drag cursor here to close