Reakcije iz Juventusa

Marchisio: To svi rade, samo je Juventus kažnjen

"Ekonomskim jezikom, to je povećanje vrijednosti, pozitivna razlika između dvije vrijednosti iste imovine koja se odnosi na različite periode. Takođe, dodao bih kako je samo Juventus kažnjen, iako to rade svi klubovi", napisao je Marchisio.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2023. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od prvih koji je javno prokomentirao kaznu Juventusa je nekadašnji igrač Claudio Marchisio koji je sa ovim klubom osvojio osam titula prvaka, ali je također izborio povratak u društvo najboljih 2007 godine, nakon afere Calciopoli.

"Ekonomskim jezikom, to je povećanje vrijednosti, pozitivna razlika između dvije vrijednosti iste imovine koja se odnosi na različite periode. Takođe, dodao bih kako je samo Juventus kažnjen, iako to rade svi klubovi", napisao je 37-godišnji Marchisio.

Dan nakon velikog šoka u Torinu, krenula je i obrana "Stare dame". U priopćenju klupskih odvjetnika sotiji sljedeće:

"Čekamo razloge, ali čini nam se jasna razlika u tretmanu u odnosu na druge klubove. Današnje prihvaćanje - stoji u službenoj bilješci - žalbe na opoziv od strane Saveznog suda čini nam se da predstavlja jasan nejednak tretman na štetu Juventusa i njegovih menadžera u usporedbi s bilo kojim drugim klubom ili članom. Pažljivo pročitajte razloge za žalbu pred "Sports Guarante College", međutim ističemo da se samo Juventusu i njegovim menadžerima pripisuje kršenje pravila, za koje je i samo sportsko pravosuđe u više navrata priznalo da ne postoji. Vjerujemo da je ovo jasna nepravda i prema milijunima obožavatelja, za koju vjerujemo da će uskoro biti ispravljena na sljedećoj razini presude."

Kopirati
Drag cursor here to close