Kritike na račun Luke

Marca: Modrić je fizički rastopljen

"Fizički je rastopljen. On je igrač na kojemu se najviše osjete posljedice igranja na Svjetskom prvenstvu. Izvan igre u svakom trenutku", piše Marca o Modriću.
Sport / Nogomet | 16. 01. 2023. u 00:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon utakmice Superkup u kojoj je Barcelona nadigrala Real Madrid 3:1, mediji su bili poprilično oštri prema Luki Modriću i njegovim suigračima. Između ostalog Marca piše:

"Na kraju se greške plaćaju, a Real Madrid ih je skupio mnogo. Uspio je zahvaljujući obrambenom kolapsu predvođenom Rüdigerom i Carvajalom. Katastrofalna izvedba obojice!. Barça je dobila gorivo i uvijek iznova kažnjavala bijeli tim.No, nisu nisu samo oni zaslužni za vrlo težak poraz, igrom i rezultatom. Camavinga je doveo Kroosa do očaja, Modrić ne postoji nakon Svjetskog prvenstva, Vinicius izgubio iskru, Valverde nije imao utjecaja, Rodrygo nedostaje… Madrid pada", piše Marca.

Osvrnuli su se zatim na Modrića.

"Fizički je rastopljen. On je igrač na kojemu se najviše osjete posljedice igranja na Svjetskom prvenstvu. Izvan igre u svakom trenutku. Pokušao je povezati igru, spojiti se s napadačima, ali nije uspio, jer je čitava momčad imala problem izlaženja sa svoje polovice", napisao je novinar Marce.

Kopirati
Drag cursor here to close