Nakon sjajne izdvedbe protiv Liverpoola

Marca: Modrić i Benzema moraju potpisati nove ugovore čim slete u Madrid

Ajax je posljednja momčad koja je protiv Liverpoola postigla pet golova u jednoj utakmici europskog kupa. To se dogodilo još tamo 1966. godine.
Sport / Nogomet | 22. 02. 2023. u 01:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije izgledalo dobro na početku, ali je na kraju to bila jedna od najboljih izdvedbi Real Madrida ove sezone. Real je slavio kod Liverpoola na Anfiieldu 5:2, u Modrićevoj režiji. Rio Ferdinand, u čijoj je emisiji Modrić jučer gostovao, proglasio ga je nakon utakmice u Liverpoolu jednim od najboljih veznjaka u povijesti.

Liverpool je postao prvi klub koji je poveo 2:0 u jednoj utakmici Lige prvaka, a onda je na kraju poražen tri razlike. Ajax je posljednja momčad koja je protiv Liverpoola postigla pet golova u jednoj utakmici europskog kupa. To se dogodilo još tamo 1966. godine.Ovo je prvi put da je Liverpool primio 5 golova u utakmici Evropskog kupa na Anfieldu. I to nije sve.

Tek treći put u 70 godina Redsi su primili pet golova na Anfieldu i prvi put su primili četiri ili više na domaćoj evropskoj utakmici. Sa druge strane, Karim Benzema je postigao više golova protiv Liverpoola nego bilo koji drugi igrač u povijesti Europskog kupa/Lige prvaka, ukupno šest, četiri na Anfieldu. Mediji u Španjolskoj su oduševljeni, posebno po tko zna koji put izdvajaju Luku Modrića. Marca između ostalog piše.

"Čim se Modrić počeo pojavljivati na terenu, Real je vidio svjetlo u napadu i počeo lakoćom dolaziti pred Alissonov gol. Ako mu ne produlje ugovor, bit će veliko razočaranje za Real Madrid. On je vođa i životno osiguranje u velikim noćima. Ludo je vladati Anfieldom s 37 godina. Modrić je bio ključ preokreta, neizravno s njegovim vodstvom u veznom redu i izravno s njegovom asistencijom Militau za 2:3 i u vožnji po terenu koja je završila golom za 2:5. On i Benzema moraju potpisati nove ugovore čim slete u Madrid, bio je to još jedan recital dvojice starih rokera".

 

Kopirati
Drag cursor here to close