Najava El Clasica

Marca: Modrić će biti posebno oružje Reala protiv Barce

"Ancelotti će od početka krenuti u opću ofenzivu, želi što prije osigurati tri boda. Startat će bez kalkulacija, ali jedno oružje će čuvati za kasnije, ako mu inicijalni plan ne uspije. To posebno oružje je Modrić".
Sport / Nogomet | 28. 10. 2023. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

El Clasico, najveći španjolski, a možda i svjetski klupski nogometni derbi igrat će se danas u Barceloni u 16:15.

Bit će to susret 12. kola španjolske La Lige, a Real Madrid je trenutno drugoplasirana momčad prvenstva iza Girone koja je svoju utakmicu u ovom kolu već odigrala dok Barcelona ima ulogu branitelja naslova.

Očekuje se kako će hrvatski veznjak, Luka Modrić susret započeti s klupe, a njegovo mjesto bi trebao preuzeti pet godina mlađi veteran – Toni Kroos.

Slično je dao i nagovijestiti Carlo Ancelotti na jučerašnjoj konferenciji za medije.

"Kako da objasnim igraču kao što je Modrić da neće igrati od početka ovakvu utakmicu? On je profesionalac i ne traži objašnjenje", rekao je legendarni talijanski trener na klupi Reala koji je u veznoj liniji najavio trojac Kroos – Bellingham – Tchouameni.

Španjolski list Marca, najavio je novi El Clasico, a potenciraju Modrića kao Ancelottijevog aduta s klupe.

"Kroos će protiv Barcelone raditi ono što je godinama činio Modrić; voditi igru Reala i davati joj ritam. Činjenica je da je Modrić protiv Brage bio jako dobar, ali tamo je igrao samo zato što je Ancelotti odmarao Kroosa za Barcelonu. Ancelotti će od početka krenuti u opću ofenzivu, želi što prije osigurati tri boda. Startat će bez kalkulacija, ali jedno oružje će čuvati za kasnije, ako mu inicijalni plan ne uspije. To posebno oružje je Modrić", navodi se u tekstu Španjolaca.

Kopirati
Drag cursor here to close