Toliko razočaran nije...

Ancelotti: Ne vjerujem da Modrić razmišlja otići u siječnju

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u petak da vjeruje kako Luka Modrić neće u siječnju otići iz Real Madrida jer se osjeća važnim igračem momčadi.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2023. u 23:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne vjerujem da razmatra odlazak u siječnju. Smatra se važnim igračem, a to isto mislimo i mi (trener i ljudi u klubu)", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije uoči subotnje utakmice s Osasunom.

"Modrić će nam biti jako važan ove sezone te smo zadovoljni njime", dodao je.

Modrić, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, u utorak je ušao u igru u 64.minuti utakmice Lige prvaka s Napolijem.

Ancelotti ga u prethodna dva prvenstvena susreta s Las Palmasom i Gironom uopće nije uvodio u igru.

Mediji su zato nagađali da bi nezadovoljni veznjak mogao otići u američki Inter Miami ili neki drugi klub kada se otvori zimski prijelazni rok.

Ancelotti je, međutim, uvjeren da će Modrić ostati do kraja ugovora koji istječe 30.lipnja 2024.

"Razgovaram s Modrićem svaki dan. On je i dalje izuzetno motiviran. Ima veliku želju doprinijeti ekipi", rekao je Ancelotti, prenosi Hina.

Modrić je od dolaska u klub 2012. osvojio 23 trofeja s Real Madridom, te je dokapetan momčadi.

Kapetansku vrpcu, kao najstariji u ekipi, nosi kada na travnjaku nije kapetan Nacho Fernández. 

"To čime on može doprinijeti svlačionici ne može nitko drugi. Ima karizmu pa je važan i kada ne igra", napomenuo je Ancelotti.

Ancelotti u novoj formaciji 4-4-2 daje prednost na sredini terena novopridošlom 20-godišnjem Judu Bellinghamu, te ostalim mladim igračima Federicu Valverdeu, Eduardu Camavingi i Aurelienu Tchouameniju.

"Neigranje utječe na njega, i na sve nas koji volimo Modrića. Odigrao je 30 minuta u Napulju i to nam puno znači", zaključio je Ancelotti.

Modrić je u petak normalno trenirao sa suigračima pripremajući se za subotnju prvenstvenu utakmicu koja počinje na Santiago Bernabéu u 16.30 sati.

Real Madrid u dosadašnjih osam kola ima sedam pobjeda i poraz od Atletico Madrida pa je na vrhu ljestvice.

Kopirati
Drag cursor here to close