Odlazak iz Barcelone

Marca: Albu žele dva kluba

Alba je ove sezone odigrao 30 utakmica za Barcelonu te je kod trenera Xavija Hernandeza postigao dva i asistirao za šest pogodaka.
Sport / Nogomet | 02. 06. 2023. u 19:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jordi Alba (34) nakon ove sezone napušta Barcelonu, u kojoj je kao prvotimac proveo 11 godina. Španjolskom lijevom bočnom igraču istekao je ugovor, a Marca tvrdi da ima ponude Benfice i Intera.

S obzirom na to da za njega kao slobodnog igrača ne bi morali platiti odštetu, oba kluba navodno su već počela s privlačenjem Albe.

Traže se zamjene

Kako piše Index, portugalski O Jogo tvrdi kako Benfica traži zamjenu za Alejandra Grimalda (27), koji će od ljeta biti član Bayer Leverkusena. Inter, finalist Lige prvaka s Manchester Cityjem, na lijevoj strani ima Federica Dimarca, ali i Robina Gosensa. U oba kluba igra po jedan hrvatski nogometaš - u Benfici je napadač Petar Musa, a u Interu, barem zasad, veznjak Marcelo Brozović.

Ove sezone odigrao 30 utakmica za Barcelonu

Alba je ove sezone odigrao 30 utakmica za Barcelonu te je kod trenera Xavija Hernandeza postigao dva i asistirao za šest pogodaka. S katalonskim klubom osvojio je sve što je mogao, dok je sa španjolskom reprezentacijom 2012. godine bio europski prvak.

Kopirati
Drag cursor here to close