Jedna ruka na peharu

Barcelona tek u završnici svladala Osasunu

Odigrane su prve dvije utakmice 33. kola španjolske La Lige, a nogometaši Barcelone teškom su mukom, na domaćem terenu, pobijedili Osasunu 1-0.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2023. u 21:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijelu utakmicu Barcelona je napadala, a naleti domaćina su se dodatno pojačali od 26. minute kada je isključen gostujući igrač Jorge Herrando.

No, Osasuna je odbijala sve domaće napade do samog finiša susreta. U 85. minuti Barcelona je ipak postigla pogodak vrijedan tri boda.

Strijelac je bio Jordi Alba koji je iskosa pogodio uz prvu vratnicu i tako odveo svoju momčad na 14 bodova prednosti u odnosu na Real koji kasnije gostuje kod Real Sociedada u San Sebastianu.

Vrlo važnu pobjedu upisala je Almeria koja se bori kako bi ostala u eliti. Na domaćem terenu Almeria je svladala Elche, posljednju momčad na ljestvici, s 2-1.

Strijelci su za domaći sastav bili Leo Baptistao u 22. i Embarba u 52. minuti, dok je na drugoj strani, u samom finišu, tek poentirao Ponce, javlja Hina.

U srijedu se sastaju Valencia - Villarreal, Atletico Madrid - Cadiz i Getafe - Celta, dok su u četvrtak na programu dvoboji Girona - Mallorca, Sevilla - Espanyol, Athletic - Betis i Rayo Vallecano - Valladolid.

Kopirati
Drag cursor here to close