Vrag odnio šalu

ManU se izjednačio s Liverpoolom na vrhu Premierlige

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su protiv Aston Ville u susretu 17. kola engleske Premierlige s 2:1 i priključili se Liverpoolu na vrhu ljestvice.
Sport / Nogomet | 01. 01. 2021. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su domaću pobjedu u sklopu 17. kola engleske Premierlige s kojom su se izjednačili na vrhu s aktualnim prvakom Liverpoolom.

Crveni vragovi su na Old Traffordu slavili protiv ovosezonske senzacije Aston Ville s 2:1. 

Prvo poluvrijeme donijelo je otvorenu igru i nekoliko prilika na obje strane. Jedna je iskorištena, a u pogodak ju je pretvorio Anthony Martial.

Wan-Bissaka je u 40. minuti dobro prošao po desnoj strani i pronašao Martiala koji postiže u padu gol pored uspavane odbrane Ville za 1:0.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku Villa kreće ofanzivno.

De Gea je nekoliko puta odličnim obranama spasio domaće, no nije mogao u 58. minuti meča.

Spavala je u tim trenucima obrana Manchester Uniteda. Gosti su brzo izeli prekid, Grealish pronalazi Traorea, a ovaj zabija za 1:1.

Radost gostiju ipak nije dugo trajala jer je već tri minute kasnije United ponovo poveo. Penal je izborio Paul Pogba, a Bruno Fernandes je zabio za 2:1.

Nakon postignutog drugog gola domaći stvaraju još nekoliko izglednih prilika. Martinez je međutim jako dobro branio i spašavao svoj tim, te ih je ostavio u igri za eventualno poravnanje.

Trgnula se i Villa, krenula po gol koji bi im donio barem jedan bod. Pokušavali su na sve načine da dođu do njega, ali nisu uspjeli zabiti i ostalo je 2:1.

Manchester United se s 33 boda pridružio Liverpoolu na vrhu ljestvice, a Aston Villa je u društvo čak šest klubova koji su sakupili po 26 bodova.
 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close