Udruga Minores

Malekinušić skuplji od Modrića - prodan prljavi i potpisani dres s povijesne utakmice Zrinjskog

Dres je u 'tijesnoj utrci' nakon cjelodnevnog nadmetanja pripao Hrvatskom športskom klubu Zrinjski.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2023. u 07:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponudom u iznosu od 7000 KM završeno je nadmetanje za dres Matije Malekinušića koji su, ispred Udruge Minores, ponudili na humanitarnoj aukciji. Dres je u 'tijesnoj utrci' nakon cjelodnevnog nadmetanja pripao Hrvatskom športskom klubu Zrinjski.

Naime, prljav i potpisan dres Matije Malekinušića u kojem je u četvrtak zabio Aston Villi gol za kraj nastupa Zrinjskog u Uefinoj Konferencijskoj ligi ponuđen je na aukciji Humanitarne aukcije Udruge Minores. Početna cijena dresa bila je 100 KM, a licitacija je trajala do 23 sata.

Na humanitarnim aukcijama već su prodani dresovi Luke Modrića i Josipa Čorluke. Nošeni i potpisani dres osvajača Zlatne lopte, veznjaka Real Madrida i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića prodan je ranije za 6100 KM.

Luka Modrić je nosio ovaj dres na ligaškoj utakmici Real Madrid - Athletic Bilbao i nakon utakmice ga potpisao. Minores je na svojim društvenim mrežama započeo s humanitarnom aukcijom sportskih dresova lokalnih, regionalnih, ali i svjetskih nogometnih imena kao što su Luka Modrić, Zlatan Ibrahimović, Nemanja Matić, Ivan Perišić, Dominik Livaković, Marko Livaja, Bruno Petković, Ante Rebić, Joško Gvardiol, Edin Džeko, Toni Šunjić, Darijo Srna, Eduardo da Silva, Josip Brekalo, Nikola Katić, Marin Aničić, Ivan Ljubić (Sturm Graz), Nemanja Bilbija, Josip Ćorluka i dr., ali i regionalne ikone kao što su Stanko Bubalo (dres iz FC Kärntena) i Krešo Kordić (Slovan). Tu su i potpisani dres mladoga ljubuškog rukometaša Mateja Hrstića iz francuskoga Limogesa, šampionski dres Zrinjskoga iz sezone 2014./2015. s potpisom trenera Branka Karačića, talijanski dresovi legendarne braće Josipa i Luke Sutona, originalni dres rukometnoga prvaka HRK Izviđač s potpisima trenera Tonija Čoline i svih aktualnih igrača te nekoliko posebnih iznenađenja.

Kopirati
Drag cursor here to close