Ključna utakmica

Majer: Armenija može biti klopka

"To nekad može biti klopka, igraju bez pritiska, doći će odigrati utakmicu i uživati. Ali, sve ovisi o nama, hoćemo li biti pravi, ali ja vjerujem da hoćemo", dodao je Majer.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2023. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako Wolfsburg trenutno ne pruža partije kakvima se svi oko kluba nadaju te su ostvarili samo 13 bodova iz dosadašnjih 11 utakmica Bundeslige, Lovro Majer jedan je od boljih u momčadi Nike Kovača.

Dobra pozicija

Dobru formu koju je u posljednjih tjedana uhvatio prenio je i u dres reprezentacije, gdje je bio junak pobjede u Latvije. Postigao je prvi pogodak, a onda za drugi asistirao Andreju Kramariću.

"Opet smo ovom pobjedom u Latviji došli u dobru poziciju gdje ovisimo sami o sebi i vjerujem da ćemo sutra pobijediti i kvalificirati se", prokomentirao je Lovro za Dnevnik Nove TV prethodnu utakmicu, a onda i formu u kakvoj se nalazi:

"Osjećam se fenomenalno, zadovoljan sam. Uvijek je lijepo zabiti i namjestiti gol, još bolje kad se dobije tako bitna utakmica. Svi smo fokusirani na Armeniju, meni je drago da igramo na Maksimiru i vjerujem da će to završiti na lijep način."

Trenutno je dobio dosta slobode u igri. Nominalno je bio na desnom krilu, ali bilo ga je svuda.

"To je neki moj stil igre koji očito paše i reprezentaciji. I drugi igrači to rade, nekako se rotiramo, osjetimo uz utakmicu što ide najbolje i mislim da je to nešto što svi zajedno dobro radimo", potvrdio je.

"Sve ovisi o nama" 

Sad slijedi Armenija koju trebamo pobijediti, momčad koja dolazi u Zagreb bez više ikakvih šansi za put na Europsko prvenstvo, prenosi Gol.hr

"To nekad može biti klopka, igraju bez pritiska, doći će odigrati utakmicu i uživati. Ali, sve ovisi o nama, hoćemo li biti pravi, ali ja vjerujem da hoćemo", dodao je svoje mišljenje.

Na kraju je još upitan je li mu gol sa Svjetskog prvenstva u Katru najdraži u karijeri te može li ga eventualni sutrašnji nadmašiti?

"Baš sam pričao s prijateljem. Drag mi je taj sa svjetskog, ali nije bio toliko važan, bio je za 4:1. Možda su mi neki drugi bili važniji. No, dogodi li se to, da zabijem za odlazak na Euro, naravno da će mi biti jedan od dražih", završio je Majer ovaj razgovor lijepom željom.

Kopirati
Drag cursor here to close