Pucalo se sa svih strana...

Mafija iskoristila slavlje za ubojstvo sina šefa klana D'Amico

Prije dvije godine Vincenzo je osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine narkoticima i udruživanja u zločinački mafijaški klan. Mediji u Italiji tvrde kako smrt odnosno ubojstvo Vincenza nema nikakve veze s proslavom titule.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2023. u 19:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realno bilo bi čudno da je prošlo bez žrtava. Bolnice u Napulju su imale pune ruke posla. Prema informacijama koje dolaze iz Napulja, tamošnja bolnica je zabilježila 203 intervencije koje se izravno povezuju s proslavom naslova prvaka.

Četiri osobe su ranjene, nekoliko je zaprimljeno s ozljedama šaka nakon eksplozija petardi, a desetine njih s iščašenjima, prijelomima, udarcima... Među ozlijeđenima su i trojica policajaca. Jedna djevojka je životno ugrožena jer je primljena u bolnicu s teškim ozljedama glave. Međutim, najveća misterija je smrt jedne osobe.

Jer je tijekom slavlja na trgu ubijen 26-godišnji Vincenzo Costanzo sin Maurizija, jednog od vođe Camorre u okrugu Ponticelli. Prema informacijama s lice mjesta momak rođen 1997. godine, nastanjen u okrugu Ponticelli i koji je već poznat policiji, upucan je dok je bio na ulici s drugim ljudima. U zasjedi je stradalo još troje ljudi, među njima i djevojka žrtve, koja je završila u bolnici s prostrjelnim ranama. Vincenzo je bio sin Maurizia Costanza , šefa klana D'Amico, aktivnog u Ponticelliju.

Prije dvije godine Vincenzo je osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine narkoticima i udruživanja u zločinački mafijaški klan. Mediji u Italiji tvrde kako smrt odnosno ubojstvo Vincenza nema nikakve veze s proslavom titule. Policajci su u samom početku dolaskom na lice mjesta bili uvjereni kako se radi o zalutalim mecima tijekom proslave, ali su kasnije utvrdili kako se radi o zasjedi i mafijaškom obračunu.

Kopirati
Drag cursor here to close