Bavarska mašinerija

Lothar Matthäus: "Kada su svi zdravi, ovo je najbolji Bayern u povijesti"

"Kada su svi zdravi, ovo je najbolja momčad u povijesti Bayerna po pitanju kvalitete. Bayern ima 20 igrača koji mogu igrati u udarnoj postavi. U moje vrijeme bilo ih je 13, a kasnije 16-17".
Sport / Nogomet | 13. 03. 2023. u 23:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Lothar Matthäus i Diego Maradona (Finale SP-a 1990.)

Bayern ove sezone igra sjajno, izborili su četvrtfinale Lige prvaka, a trenutno drže i vrh u Bundesligi.

O odličnoj sezoni Bavaraca govorio je u intervjuu za Bild i Lothar Matthäus, legenda njemačkog nogometa, koji je nahvalio sadašnju momčad Bayerna.

"Kada su svi zdravi, ovo je najbolja momčad u povijesti Bayerna po pitanju kvalitete. Bayern ima 20 igrača koji mogu igrati u udarnoj postavi. U moje vrijeme bilo ih je 13, a kasnije 16-17. Osim toga se danas može napraviti i pet zamjena", naglasio je.

Ipak, unatoč visokog timskoj kvaliteti i snazi, kazao je kako nije zadovoljan napadačima Bayerna.

"Mislim da napad trenutno nije baš najbolji. Nekada su tu bili Ribery, Robben, Lewandowski i Müller, koji su se malo više isticali od sadašnjih napadača. Ne želim uvrijediti nikog, ali tako je. Velika imena ne osvajaju Ligu prvaka, ali velike momčadi da. Uoči utakmica s PSG-om rekao sam kako je Bayern sposoban uzeti trofej. Jedan je od favorita, ali ne prvi favorit jer su Real Madrid i Manchester City ispred. Ne smijemo podcijeniti Benficu i Napoli", zaključio je Matthäus

Kopirati
Drag cursor here to close