Manchester United još jednom podbacio

Cavani spasio United poraza

Cavanijev pogodak osigurao je da Ralf Rangnick, privremeni šef ostane neporažen još uvijek, ali s ovim jednim bodom United je opet daleko od četvrtog mjesta čitavih sedam bodova. S druge strane Newcastle nikako da se pomakne s dna.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2021. u 23:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači Manchester Uniteda su razočarali svoje navijače, jer u gostima kod ove sezone slabog Newcastlea nisu uspjeli osvojiti više od jednog boda.

United se našao u problemima već nakon sedam minuta igre. Saint-Maximin je primio loptu na desnoj strani, napravio jedan korak i već se našao u kaznenom prostoru. Oslobodio se dvojice svojih čuvara i sjajno pogodio desni ugao. Domaći sastav se odlučio na defenzivu, traženje prilika iz kontri i vrlo lako se mogli dogoditi da recimo Saint-Maximin još jednom pogodi ili da Jacob Murphy za nijansu bude malo precizniji.

Na kraju se ukazao čovjek kojeg su skoro mnogi navijači Uniteda zaboravili, Urugvajac Edinson Cavani. Strpljivo je United gradio čitav napad, a zatim je nakon ubačaja s desne strane Cavani iz svog drugog pokušaja pogodio mrežu domaćina i tako postavio konačan rezultat.

Cavanijev pogodak osigurao je da Ralf Rangnick, privremeni šef ostane neporažen još uvijek, ali s ovim jednim bodom United je opet daleko od četvrtog mjesta čitavih sedam bodova. S druge strane Newcastle nikako da se pomakne s dna, pretposljednji je 19-ti s 11 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close