Poraz Liverpoola Conte rekorder

Lookman zabio, Salah promašivao

Kazna za propušteno je došla u 59.minuti, kada je bivši napadač Evertona Ademola Lookman u četvrtom dodiru s loptom zabio za drugi poraz Reedsa ove sezone.
Sport / Nogomet | 28. 12. 2021. u 23:26 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri utakmice su odigrane ovog utorka u Premiershipu. Večer je zaključena derbijem u kojem je Leicester na kraju pobjedio Liverpool 1:0. Tragičar utakmice je svakako bio Mohamed Salah koji se poprilično ispromašivao.

Počelo je od jedanesterca u 15-toj minuti, nastavilo se kasnije dobrim prilikama koje su ostale neiskorištene. Kazna za propušteno je došla u 59.minuti, kada je bivši napadač Evertona Ademola Lookman u četvrtom dodiru s loptom zabio za drugi poraz Reedsa ove sezone. Leicester, kojem je nedostajalo nekoliko igrača prve momčadi, držao se usprkos nemilosrdnom kasnom pritisku gostiju. Liverpool sada zaostaje šest bodova za vodećim Manchester Cityjem, dok se Leicester koji je pobijedio u samo dvije utakmice od posljednjih sedam popeo na deveto mjesto.

Redsi bi također mogli završiti 2021. godinu na trećem mjestu devet bodova udaljen od City ako momčad Pepa Guardiole pobijedi Brentford, a Chelsea barem remizira s Brightonom u srijedu.

Cristal Palace nije imao problema protiv Norwicha, sve je bilo gotovo do 42. minute. Édouard je zabio s bijele točke, Mateta je pola sata kasnije povećao na 2:0, dok je samo četiri minute poslije sve bilo gotovo nakon gola Schlupp. Édouard je imao i dvije asistencije.

Southampton je remizirao na svom terenu protiv Tottenhama. Ward-Prowse je osigurao vodstvo domaćoj momčadi, ali je onda u 39.minuti Mohammed Salisu faulirao Son Heung-mina u kaznenom prostoru i zaradio drugi žuti karton.Harry Kane je bio siguran. Gosti su imali igrača više skoro 50 minuta, ali tu brojčanu prednost nisu iskoristili.

Antonio Conte je postao prvi menadžer u Tottenhamovoj povijesti koji je ostao neporažen u svojih prvih sedam ligaških utakmica, ali je rekao:

"Moji zahtjevi su vrlo visoki jer sam navikao biti konkurentan i pobjeđivati i, sigurno, za mene postoji veliko razočaranje kad ne pobijedimo".

Kopirati
Drag cursor here to close