Otelo se kontroli?

Po tri igrača Liverpoola i Chelseaja pozitivni na Covid 19

Virgil Van Dijk, Fabinho i Curtis Jones propuštaju večerašnji dvoboj protiv Newcastlea jer su pozitivni na koronavirus, a trojicu pozitivnih ima i Chelsea uoči utakmice s Evertonom.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2021. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koronavirus se probio i u svlačionicu Liverpoola uoči utakmice s Newcastleom.

Virgil Van Dijk, Fabinho i Curtis Jones propuštaju večerašnji dvoboj protiv Newcastlea jer su pozitivni na koronavirus, objavio je klub s Anfielda.

Odmah je spomenuti trojac prebačen u izolaciju, dok ostatak koji ima negativan nalaz konkurira za utakmica.

Koronavirus se ponovo širi Premier ligom. Sve je počelo s lošom situacijom u Tottenhamu, da bi se vrlo brzo u problemima našli i drugi klubovi.

Neće se igrati predviđeni dvoboj ovog četvrtka između Leicestera i Tottenhama, a odgođeni su i ogledi: Manchester United – Brighton, Brighton – Tottenham, Brentford – Manchester United, Burnley – Watford, Southampton – Brentford, Watford – Crystal Palace, West Ham – Norwich i Everton – Leicester.

Samo dva sata prije početka utakmice Chelseja i Evertona na Stamford Bridgeu iz domaćeg tabora su službeno obznanili kako imaju najmanje tri nova pozitivna testa unutar igračkog kadra.

Imena nisu objavljena, a mediji navode kako su pozitivni na korona testu u timu Chelseaja bili Timo Werner, Lukaku i Hudson-Odoi, ali i Chilwell. Kai Havertz se također požalio na opću slabost te je i on ispao iz kadra.

Podsjetimo kako je od ranije u izolaciji, zbog pozitivnog testa, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Sve jače odzvanja želja mnogih klubova da se zbog aktualne situacije zaustavi igranje u Premier ligi, dok se stanje s COVID-19 ne smiri.


Kopirati
Drag cursor here to close