Odigrane samo dvije utakmice

Liverpool siguran, Leeds na krilima Harrisona

"Mi nećemo nikoga natjerati da vjeruje. Ako želi, onda je s nama. Uživajte u zajedničkoj vožnji jer mi ne odustajemo do kraja" poručio je Klopp nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 16. 01. 2022. u 21:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas su odigrane dvije utakmice 22.kola u kojima su bodove osvojili Liverpool i Leeds. Liverpool je očekivano na svom terenu nadigrao Brentford koji je u prvom dijelu sezone uspio Reedsi otkinuti jedan bod. Ovaj put su gosti držali nulu do 44.minute, kada je zabio Fabinho na desetu ovosezonsku asistenciju Alexander-Arnolda. Na drugi gol se čekalo do 69.minute. Ovaj put je centrirao Robertson, dok je realizator Oxlade-Chamberlain.

Za konačnih 3:0 se pobrinuo Minamino, trinaest minuta prije kraja, samo tri po ulasku u igru. Liverpool je sada na drugom mjestu na tabeli ima 45 bodova, 11 manje i utakmicu manje od Manchester Cityja. dva manje od Chelsea. Brentford je ostao na 14. mjestu s 23 boda.

"Mi nećemo nikoga natjerati da vjeruje. Ako želi, onda je s nama. Uživajte u zajedničkoj vožnji jer mi ne odustajemo do kraja" poručio je Klopp nakon utakmice.

Nakon pet utakmica navijači Leedsa su dočekali novi gostujući trijumf. Posljednji je bio onaj protiv Norwicha 31.10. prošle godine. Na posljednje dvije Leeds je primio deset golova, jedna od te dvije bila je u FA Cupu baš od West Hama. Jack Harrison je bio junak utakmice, strijelac sva tri gola za goste.

Prvi je došao u deset minuti, nakon čega je Bielsa morao praviti dvostruku izmjenu. Bowen je vratio utakmicu na početak u 34.minuti, ali je slavlje navijača West Hama trajalo je tri minute, jer je opet na sceni Harrison. Drugo poluvrijeme je ponudilo dosta uzbuđenja. Fornals je prvo drugi put vratio utakmicu na početak, nakon sedam minuta igre u nastavku.

Međutim, kao i u prvom poluvremenu, stiže brzi odgovor raspoloženog Harrisona koji već u 56. minuti kompletira hat - trick. Osamnaest minuta kasnije, VAR je poništio gol gostima, dok je Bowen promašio nemoguće u finišu susreta. Sada Leeds ima 23 boda, što je dovoljno za 15. mjestu, dok je West Ham četvrti s 37.
Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je sat vremena u dresu West Hama. 

Kopirati
Drag cursor here to close