Villarreal

Livaković sve bliže transferu karijere

Da je Livaković blizu transfera karijere potvrdio je i Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2023. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dominik Livaković mogao bi ovog ljeta nakon osam godina napustiti Dinamo. Golman hrvatske reprezentacije ugovor sa zagrebačkim klubom ima još godinu dana, a u njemu ima klauzulu prema kojoj može otići za 10 milijuna eura.

Nicolo Schira, talijanski stručnjak za transfere, otkrio je da je Dinamo ovih dana dobio ponudu Villarreala. Španjolci za Livakovića nude osam milijuna eura, samo dva milijuna manje od visine klauzule. "Livaković je sve bliže Villarrealu", otkriva Schira, a prenosi Index.hr.

Da je Livaković blizu transfera karijere potvrdio je i Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi. Romano je objavio da je Villarreal jako zainteresiran za realizaciju tog transfera, ali da još nije postigao dogovor s Dinamom. Španjolac David Raya je prvi Villarrealov izbor, ali golman Brentforda je dosta skuplji od Livakovića.

Najboljeg hrvatskog golmana povezivalo se i s turskim Fenerbahčeom, ali želja mu je karijeru nastaviti u ligama Petice, a ne u Turskoj. Za Dinamo je branio u 283 utakmice i osvojio osam trofeja sa zagrebačkim klubom.

Kopirati
Drag cursor here to close