ponuda od 10.5 milijuna eura

Hajduk dogovorio najveći transfer u svojoj povijesti?

Vušković je dosad odigrao osam utakmica za prvu momčad Hajduka i zabio je jedan gol, a bio je i dio mlade ekipe koja je stigla do finala Lige prvaka mladih.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2023. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hajduk je pred realizacijom transfera Luke Vuškovića u PSG. Kako doznaje Index, PSG je poslao Hajduku ponudu od oko 10.5 milijuna eura, koja je prihvaćena, te odvjetnički timovi već rade na papirologiji kako bi transfer mogao biti realiziran u ljetnom prijelaznom roku.

Uz navedenu cifru, Hajduku bi trebali pripasti i postotak od sljedeće prodaje, oko 20 posto, te određeni bonusi.

Za talentiranog Hajdukova stopera zainteresirani su bili još neki klubovi, ali su Francuzi prvi koji su službeno kontaktirali Hajduk. Na transferu 16-godišnjaka u PSG direktno radi Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić, koji je ponudu PSG-a prihvatio. Posao bi uskoro trebao biti realiziran.

Najskuplji Hajdukov igrač u povijesti

Vušković je dosad odigrao osam utakmica za prvu momčad Hajduka i zabio je jedan gol, a bio je i dio mlade ekipe koja je stigla do finala Lige prvaka mladih. Vušković je u toj utakmici, koju je Hajduk izgubio 5:0 od Alkmaara, skrivio penal iz kojeg su Nizozemci poveli, a na tom susretu gledali su ga navodno skauti brojnih klubova.

Najveći Hajdukov transfer dosad je onaj Nikole Vlašića, kojeg je Everton u ljeto 2017. kupio za 10.8 milijuna eura. No Vlašić nije realizirao nijedan bonus, dok bi Vušković to možda mogao ostvariti. PSG bi ga platio oko 10.5 milijuna eura i realizira li samo jedan bonus, postao bi najskuplji Hajdukov igrač u povijesti.

Kopirati
Drag cursor here to close